.
   
 
 
- FÖR DIN KROPPS BÄSTA

Behandlingsmetoder
Laserbehandling:
Irradia MID-laser är ett terapeutiskt laserinstrument, avsett att användas som en komplementär men även fristående behandlingsmetod inom rehabilitering, hälso- och sjukvård. Irradia MID-laser är främst avsedd att användas för behandling av smärta, inflammatoriska tillstånd och sår. Exempel på typiska "laserproblem" är: problem i rygg, nacke, axlar och knän, vissa reumatiska problem, artros, idrottsskador och nervinflammation.Vetenskapliga studier visar på att laserbehandlingen lindrar/sänker inflammationsprocessen i lederna.

Stötvågsbehandling:
Vi behandlar kroniska seninflammationer bland annat i axlar, armbågar, höfter, knän och akillessenor. Musarm, tennisarmbåge, hopparknä, löparknä, plantarfaccit, schlatter, muskelskador/bristningar, frozen schoulder mm.

Akupunktur:
Västerlänsk Akupunktur är en behandlingsmetod som ursprungligen kommer från den traditionella kinesiska medicinen, men som sedan några årtionden även används i Sverige och andra delar av världen. Det är framför allt mot smärta i muskler och leder som man brukar få behandlingarna. När man får akupunktur används tunna, sterila nålar som sticks in på bestämda punkter på kroppen. Ibland kan svag ström användas genom nålarna för att stimulera punkterna. Vilka punkter som behandlas beror på var man har ont. När man får akupunktur frigörs bland annat kroppens egna smärtstillande ämnen, så kallade endorfiner, vilket kan göra att smärtan minskar.